Λογισμικό της Avery "Σχέδιο & τύπωμα"

Σχεδιάστε τις δικές σας ετικέτες με το λογισμικό "Σχέδιο και τύπωμα" της Avery Zweckform

Σχεδιάστε τώρα Παρακολουθήστε το βίντεο επίδειξης

Κάντε κλικ εδώ για να σώσετε τις εργασίες σας!

Έχετε ήδη εγγραφεί και θέλετε να ανοίξετε τα σωσμένα πρότυπά σας;


Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

Κάντε κλικ εδώ για τα πρότυπά σας

Ο αριθμός προϊόντος βρίσκεται κάτω δεξιά στο μπροστινό μέρος της συσκευασίας

Δωρεάν λογισμικό ετικετών από την Avery Zweckform

Εύκολα και δωρεάν: σχεδιάστε και εκτυπώστε μόνοι σας ετικέτες στο διαδίκτυο

ADPO banner

Δωρεάν σχεδιαστής ετικετών

Ειδικά σχεδιασμένο για προϊόντα Avery Zweckform

Ειδικά σχεδιασμένο για προϊόντα Avery Zweckform

100% εγγυημένη ικανοποίηση

Ο σχεδιασμός ετικετών από μόνοι σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος: το δωρεάν λογισμικό σχεδιαστή ετικετών σας προσφέρει με ακρίβεια κενά πρότυπα και προσχεδιασμένα πρότυπα για όλα τα προϊόντα της Avery Zweckform, όπως ετικέτες αρχειοθέτησης, ετικέτες διευθύνσεων, επαγγελματικές κάρτες και ετικέτες αποθέματος. Τα πρότυπα καθιστούν δυνατή την εκτύπωση ακριβούς εφαρμογής στα προϊόντα μας γρήγορα και επαγγελματικά. Εγγυημένα τέλεια αποτελέσματα εκτύπωσης!

Γραμμωτοί κώδικες και QR κωδικοί

Γραμμωτοί κώδικες και QR κωδικοί

Δημιουργήστε γραμμωτούς κώδικες και κωδικούς QR

Μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμωτούς κώδικες και κωδικούς QR καθώς και σειριακούς αριθμούς με το λογισμικό. Με τον σχεδιαστή ετικετών, μπορείτε όχι μόνο να σχεδιάσετε μεμονωμένες ετικέτες μόνοι σας, αλλά και ολόκληρα φύλλα. Προσθέστε εύκολα προσαρμοσμένο QR και γραμμωτούς κώδικες στις ετικέτες συσκευασίας των προϊόντων σας ή προσθέστε σειριακή αρίθμηση στις ετικέτες τιμών.

Λογισμικό για το σχεδιασμό και την εκτύπωση ετικετών

Σχεδιάστε τις δικές σας ετικέτες δωρεάν - αυτό προσφέρει η Avery "ΣΧέδιο & τύπωμα"

Free Templates

Εξατομικεύστε ένα από τα δικά μας επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για να ζωντανέψετε τις ιδέες σας. Για όλα τα εκτυπώσιμα προϊόντα, προσφέρουμε επίσης κενά πρότυπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως μια βάση για να σχεδιάσετε το δικό σας.

Add and edit images

Επιλέξτε από τη μεγάλη μας βιβλιοθήκη εικόνων ή ανεβάστε τη δική σας. Με τα διαισθητικά μας εργαλεία επεξεργασίας, μπορείτε να περικόψετε στο σωστό ακριβώς μέγεθος και θέση, ή ακόμα να περικόψετε εικόνες.

Text editing

Προσθέστε εύκολα ημικυκλικά, κυκλικά ή οβάλ αντικείμενα κειμένου ή μορφοποιήστε τα κείμενα όπως θέλετε. Δημιουργήστε το τέλειο σχέδιό σας με τη μεγάλη ποικιλία γραμματοσειρών μας και εργαλείων τυπογραφίας.

Serial printing

Το λογισμικό προσφέρει λειτουργία συγχώνευσης αλληλογραφίας, π.χ. για εκτύπωση ετικετών διευθύνσεων. Εύκολα εισάγετε στοιχεία επικοινωνίας και άλλα δεδομένα για απλή εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων στις ετικέτες διευθύνσεων, και σε άλλα είδη.

Barcode generator

Δημιουργήστε μοναδικούς γραμμωτούς κώδικες ή κωδικούς QR για να τους προσθέσετε στις ετικέτες συσκευασίας προϊόντων, ή για κάθε είδους πληροφορία.

Easy access

Αποθηκεύστε γρήγορα τη δουλειά σας "Avery" στο διαδίκτυο για εύκολη επεξεργασία, αναδημιουργία ή κοινή χρήση από οποιαδήποτε συσκευή σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Software devices

Το πρόγραμμα σχεδίασης ετικετών από την Avery Zweckform είναι δωρεάν και διαθέσιμο στο διαδίκτυο και είναι κατάλληλο για Mac και Windows. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα και μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας με το λογισμικό της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα". Όλα τα πρότυπα για να σχεδιάσετε ετικέτες μόνοι σας είναι επίσης συμβατά με Mac και Windows και είναι άμεσα διαθέσιμα.

Με το λογισμικό ετικετών Zweckform, μπορείτε να σχεδιάζετε ετικέτες δωρεάν και διαδικτυακά -οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα" για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε επαγγελματικές κάρτες, κάρτες, μπλουζάκια και πολλά άλλα προϊόντα από τη σειρά της Avery.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το σχεδιασμό ετικετών από μόνοι σας

Για να μπορέσετε να σχεδιάσετε μόνοι σας ετικέτες, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικά προγράμματα λογισμικού σχεδιασμού που σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε μόνοι σας επαγγελματικές ετικέτες. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σχεδιαστή μας ετικετών της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα" για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε ετικέτες. Αυτό είναι εντελώς δωρεάν. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε έτοιμα πρότυπα ετικετών. Και εδώ, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε τις δικές σας ετικέτες -είτε για οργάνωση γραφείου (π.χ. ετικέτες αρχειοθέτησης), για ετικέτες Corona, για σπιτικά προϊόντα (π.χ. μαρμελάδες, μπουκάλια κ.λ.π.), για ειδικές εφαρμογές (π.χ. ετικέτες επιθεώρησης, ετικέτες απογραφής) ή για εποχιακά θέματα (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα). Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα πρότυπα στις ανάγκες σας και να αλλάξετε κείμενο και σχήμα μεμονωμένα.

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σχεδιάσετε μόνοι σας ετικέτες. Στην ιστοσελίδα μας σας προσφέρουμε το εντελώς δωρεάν διαδικτυακό λογισμικό της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα" γι'αυτόν τον σκοπό. Αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να εκτυπώνετε ετικέτες όσο είστε στο διαδίκτυο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πρώτον, να επιλέξετε το προϊόν σας ή να εισαγάγετε τον σωστό αριθμό προϊόντος. Δεύτερον, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο σχεδίασης και να το προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε τις ετικέτες σας στον δικό σας εκτυπωτή και να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως.