Λογισμικό της Avery "Σχέδιο & τύπωμα"

Σχεδιάστε τις δικές σας ετικέτες με το λογισμικό "Σχέδιο και τύπωμα" της Avery Zweckform

Δωρεάν λογισμικό ετικετών από την Avery Zweckform

Εύκολα και δωρεάν: σχεδιάστε και εκτυπώστε μόνοι σας ετικέτες στο διαδίκτυο

ADPO banner

Δωρεάν σχεδιαστής ετικετών

Ειδικά σχεδιασμένο για προϊόντα Avery Zweckform

Ειδικά σχεδιασμένο για προϊόντα Avery Zweckform

100% εγγυημένη ικανοποίηση

Ο σχεδιασμός ετικετών από μόνοι σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερος: το δωρεάν λογισμικό σχεδιαστή ετικετών σας προσφέρει με ακρίβεια κενά πρότυπα και προσχεδιασμένα πρότυπα για όλα τα προϊόντα της Avery Zweckform, όπως ετικέτες αρχειοθέτησης, ετικέτες διευθύνσεων, επαγγελματικές κάρτες και ετικέτες αποθέματος. Τα πρότυπα καθιστούν δυνατή την εκτύπωση ακριβούς εφαρμογής στα προϊόντα μας γρήγορα και επαγγελματικά. Εγγυημένα τέλεια αποτελέσματα εκτύπωσης!

Γραμμωτοί κώδικες και QR κωδικοί

Γραμμωτοί κώδικες και QR κωδικοί

Δημιουργήστε γραμμωτούς κώδικες και κωδικούς QR

Μπορείτε να δημιουργήσετε γραμμωτούς κώδικες και κωδικούς QR καθώς και σειριακούς αριθμούς με το λογισμικό. Με τον σχεδιαστή ετικετών, μπορείτε όχι μόνο να σχεδιάσετε μεμονωμένες ετικέτες μόνοι σας, αλλά και ολόκληρα φύλλα. Προσθέστε εύκολα προσαρμοσμένο QR και γραμμωτούς κώδικες στις ετικέτες συσκευασίας των προϊόντων σας ή προσθέστε σειριακή αρίθμηση στις ετικέτες τιμών.

Λογισμικό για το σχεδιασμό και την εκτύπωση ετικετών

Σχεδιάστε τις δικές σας ετικέτες δωρεάν - αυτό προσφέρει η Avery "ΣΧέδιο & τύπωμα"

Software devices

Το πρόγραμμα σχεδίασης ετικετών από την Avery Zweckform είναι δωρεάν και διαθέσιμο στο διαδίκτυο και είναι κατάλληλο για Mac και Windows. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα και μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας με το λογισμικό της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα". Όλα τα πρότυπα για να σχεδιάσετε ετικέτες μόνοι σας είναι επίσης συμβατά με Mac και Windows και είναι άμεσα διαθέσιμα.

Με το λογισμικό ετικετών Zweckform, μπορείτε να σχεδιάζετε ετικέτες δωρεάν και διαδικτυακά -οποιαδήποτε στιγμή. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα" για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε επαγγελματικές κάρτες, κάρτες, μπλουζάκια και πολλά άλλα προϊόντα από τη σειρά της Avery.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το σχεδιασμό ετικετών από μόνοι σας

Πώς μπορώ να σχεδιάσω ετικέτες μόνος μου;

Για να μπορέσετε να σχεδιάσετε μόνοι σας ετικέτες, υπάρχουν διάφορες μέθοδοι. Ένας τρόπος είναι να χρησιμοποιήσετε ειδικά προγράμματα λογισμικού σχεδιασμού που σας επιτρέπουν να σχεδιάζετε μόνοι σας επαγγελματικές ετικέτες. Για αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σχεδιαστή μας ετικετών της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα" για να σχεδιάσετε και να εκτυπώσετε ετικέτες. Αυτό είναι εντελώς δωρεάν. Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε έτοιμα πρότυπα ετικετών. Και εδώ, προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να σχεδιάσετε τις δικές σας ετικέτες -είτε για οργάνωση γραφείου (π.χ. ετικέτες αρχειοθέτησης), για ετικέτες Corona, για σπιτικά προϊόντα (π.χ. μαρμελάδες, μπουκάλια κ.λ.π.), για ειδικές εφαρμογές (π.χ. ετικέτες επιθεώρησης, ετικέτες απογραφής) ή για εποχιακά θέματα (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα). Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτά τα πρότυπα στις ανάγκες σας και να αλλάξετε κείμενο και σχήμα μεμονωμένα.

Σε ποιο πρόγραμμα δημιουργώ ετικέτες;

Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σχεδιάσετε μόνοι σας ετικέτες. Στην ιστοσελίδα μας σας προσφέρουμε το εντελώς δωρεάν διαδικτυακό λογισμικό της Avery "Σχέδιο & Τύπωμα" γι'αυτόν τον σκοπό. Αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να εκτυπώνετε ετικέτες όσο είστε στο διαδίκτυο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι πρώτον, να επιλέξετε το προϊόν σας ή να εισαγάγετε τον σωστό αριθμό προϊόντος. Δεύτερον, μπορείτε να επιλέξετε ένα πρότυπο σχεδίασης και να το προσαρμόσετε όπως επιθυμείτε ή μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο. Στη συνέχεια, μπορείτε να εκτυπώσετε τις ετικέτες σας στον δικό σας εκτυπωτή και να τις χρησιμοποιήσετε αμέσως.