Ετικέτες για αλληλογραφία και αποστολή

Για ασφαλή άφιξη της αλληλογραφίας σας

Επιστολές, πακέτα, δέματα, μεγάλοι φάκελοι ή κυλινδρικά ρολά: έχουμε τις ιδανικές ετικέτες για κάθε χρήση και κάθε εφαρμογή.

Αυτοκόλλητες ετικέτες που είναι κατάλληλες για υψηλής ποιότητας εκτυπώσεις και γρήγορη, σταθερή επικόλληση. Δώστε στυλ στους φακέλους και τα δέματά σας με εξατομικευμένες εκτυπωμένες ετικέτες διευθύνσεων που θα κάνουν την αλληλογραφία σας να ξεχωρίζει.

Επιλέξτε από την ευρεία συλλογή μας από ετικέτες διευθύνσεων κορυφαίας ποιότητας σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και υλικά, βρείτε το αγαπημένο σας σχέδιο και εξατομικεύστε το.

Αν έχετε βαρεθεί να χρησιμοποιείτε τις συνηθισμένες μακρόστενες ετικέτες διευθύνσεων, δείτε τα οβάλ, στρογγυλά και τετράγωνα σχήματα που θα δώσουν μια ιδιαίτερη πινελιά στους φακέλους σας για να μην περνάνε απαρατήρητοι.

Οι ετικέτες διευθύνσεών μας κυκλοφορούν σε μια ποικιλία από κορυφαία υλικά, όπως Matte White, Glossy White, Kraft Brown and Clear Film.

Είτε είστε μια μικρή εταιρεία που προσπαθεί να εντυπωσιάσει τους πελάτες και τους συναδέλφους είτε στέλνετε προσκλήσεις για ένα πάρτι ή το γάμο σας, απλά έχουμε την τέλεια ετικέτα και το τέλειο σχέδιο για εσάς. Θέλετε μια ακόμη πιο γρήγορη προσέγγιση;

Η ταχυδρόμηση γίνεται πλέον γρήγορα και χωρίς κόπο με τις ετικέτες διευθύνσεων της AVERY ZWECKFORM για δέματα και πακέτα. Αποτελούν την ιδανική επιλογή για μεγάλους φακέλους και δέματα καθώς δίνουν μια λευκή, καθαρή, επαγγελματική τελευταία πινελιά.

Σχεδιάστε και εκτυπώστε ετικέτες διευθύνσεων online γρήγορα και αποτελεσματικά, ακόμη και για μεγάλες ταχυδρομικές αποστολές.

Για ασφαλή άφιξη της αλληλογραφίας σας