Ετικέτες γενικής χρήσης με ultragrip, 97 x 42,3 mm, ψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser, A4

4781
Περιεχόμενο360 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης 4781 Περιεχόμενο: 360 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης 4781
Ετικέτες γενικής χρήσης 4781 97 x 42,3 mm
4781 4004182047811 TUEV stoerer
Ετικέτες γενικής χρήσης 4781 Περιεχόμενο: 360 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης 4781
Ετικέτες γενικής χρήσης 4781 97 x 42,3 mm
4781 4004182047811 TUEV stoerer
  • Λευκές, χάρτινες ετικέτες με δυνατή επικόλληση
  • Ακριβής τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Ultragrip
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Χαρτί με πιστοποίηση FSC®
  • Περισσότερο προϊόν: 5 φύλλα ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Ιδανικές για όλες τις χρήσεις, π.χ. ως ετικέτες ονόματος και για την εκτύπωση ταχυδρομικών τελών: www.internetmarke.de
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet. Τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές σε εκτυπωτές λέιζερ με πιστοποίηση από την TÜV SÜD
περιγραφή

Η ετικέτα γενικής χρήσης είναι τόσο πολύπλευρη όσο και οι ανάγκες σας. Θέλετε να προσθέσετε διευθύνσεις στην αλληλογραφία σας ή να τακτοποιήσετε το ντουλάπι του γραφείου σας; Το μέγεθος 97 x 42,3mm είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις. Οι ετικέτες αυτές είναι ιδανικές για τη χρήση ως ετικέτες ονόματος ή για την εκτύπωση της διαδικτυακής γραμματοσήμανσης INTERNETMARKE της Deutsche Post με διεύθυνση παραλήπτη για μαζικές αποστολές σε πελάτες. Αν μένετε στην Ελβετία: το μέγεθος είναι κατάλληλο και για την εκτύπωση των ταχυδρομικών τελών του ελβετικού ταχυδρομείου. Χάρη στο πρακτικό σύστημα QuickPEEL αφαιρείτε τις ετικέτες από το φύλλο ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα - ιδανικό για μαζικές αποστολές!

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Ultragrip στο πίσω μέρος κάνει την εκτύπωση παιχνιδάκι! Η διαφορά φαίνεται στην αισθητά καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης με ακριβή τροφοδοσία και λειτουργία του εκτυπωτή χωρίς εμπλοκές. Το ίδιο ισχύει και για κυλίνδρους παλαιότερων εκτυπωτών: Και σε αυτήν την περίπτωση εγγυόμαστε την ιδανική τροφοδοσία του εκτυπωτή και άψογη εκτύπωση. Με τη νέα πατενταρισμένη τεχνολογία μας εξοικονομείτε επιπλέον χρόνο και χρήμα: Ιδανική για επεξεργασία παρτίδων, συνεχόμενες εκτυπώσεις και μεγάλες εργασίες εκτύπωσης, χωρίς την αθέμιτη ταυτόχρονη τροφοδοσία πολλών φύλλων! Επίσης, οι τετράπλευρες γωνίες ασφαλείας QCT (Quattro-Clean-Technology) αποτρέπουν την εναπόθεση κόλλας στον εκτυπωτή. Αυτές οι ετικέτες μπορούν να τυπωθούν σε όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Το επάνω μέρος των χωρίς χλώριο λευκασμένων ετικετών παράγεται εξολοκλήρου από χαρτί με πιστοποίηση FSC® από βιώσιμα διαχειριζόμενα δάση.

Οι ετικέτες μας δεν είναι μόνο φιλικές προς το περιβάλλον αλλά εγγυώνται και ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουντζούρες για απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τα αυτοκόλλητα διαφόρων χρήσεων υψηλής ποιότητας παρέχουν αξιόπιστη και σταθερά δυνατή επικόλληση σε χαρτί, χαρτόνι, γυαλί και πλαστικό. Η ποιότητα αυτή ελέγχεται τακτικά στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου μας.

Τέλειες ετικέτες εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή
Διαστάσεις97 x 42,3 mm
Περιεχόμενο360 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικού4781
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτί
ΣτοιχείαΞεκολλάει εύκολα με QuickPEEL,ultragrip
Σχήμαορθογώνιο
ΔιαστάσειςA4
Φιλικό προς το περιβάλλονFSC, λεύκανση χωρίς χλώριο
ΠιστοποιητικάΠιστοποίηση TÜV