Πρακτικός βοηθός στο οικιακό γραφείο

Εργάζεστε από το σπίτι; Κάντε το οικιακό γραφείο σας όσο το δυνατό πιο άνετο. Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε! Η Avery Zweckform σάς προσφέρει χρήσιμους βοηθούς για αποτελεσματική εργασία και πρακτικές συμβουλές για τέλεια οργάνωση στο οικιακό γραφείο σας.

Πρακτικός βοηθός στο οικιακό γραφείο
Αφήστε καλή εντύπωση

Αφήστε καλή εντύπωση

Οι επιστολές σας, οι συσκευασίες και οι ιδιωτικές επαγγελματικές κάρτες αντιπροσωπεύουν εσάς και την εταιρεία σας. Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνετε μια καλή εντύπωση. 
Δείτε πόσο εύκολο είναι: Σχεδιάστε τις δικές σας ετικέτες διευθύνσεων υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις. Στην Avery Zweckform θα βρείτε μια μεγάλη επιλογή από ετικέτες διευθύνσεων, δωρεάν πρότυπα και δωρεάν λογισμικό. Ο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε τις δικές σας προσωπικές, εξατομικευμένες ετικέτες διευθύνσεων. Οι επαγγελματικές κάρτες που σας ταιριάζουν είναι μόνο μερικά κλικ μακριά.

Γλιτώστε χρόνο και νεύρα

Γλιτώστε χρόνο και νεύρα

Ένα καλά οργανωμένο γραφείο είναι πολύ σημαντικό, καθώς η καλή οργάνωση γλιτώνει πολύτιμο χρόνο και νεύρα. Με τα έξυπνα προϊόντα της Avery Zweckform είναι πολύ εύκολο να κρατήσετε τον έλεγχο. 
Οι εκτυπώσιμες και αυτοκόλλητες ετικέτες αρχειοθέτησης της Avery Zweckform είναι ο νούμερο ένα βοηθός προσανατολισμού για κάθε αρχειοθήκη.
Και ορίστε πώς λειτουργεί: Επιλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο, προσαρμόστε το με το Avery Design & Print online στις απαιτήσεις σας, εκτυπώστε το και τοποθετήστε το. Τώρα υπάρχει οργάνωση με καλή επισκόπηση.
Φυσικά, προσφέρουμε και ετικέτες πολλών χρήσεων στη σειρά μας για να προσφέρουμε την τέλεια λύση για την αποθήκευση ετικετών: δοχεία και κουτιά για εύκολη εύρεση των προμηθειών γραφείου, μέσα ή σημαντικές οδηγίες χειρισμού.