Ετικέτες αλληλογραφίας 63,5 x 29,6 mm, ψεκασμού, διάφανο

αριθμός sku
J4721-25
Περιεχόμενο675 Ετικέτες / 25 Φύλλο
 • Διάφανες ετικέτες φιλμ για δυνατή και σταθερή επικόλληση. Σχεδόν αόρατες μετά την εφαρμογή
 • Ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες, βρωμιά, θερμοκρασία, αδιάβροχες και αδιάρρηκτες
 • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: κλιματικά ουδέτερο προϊόν, χωρίς PVC
 • Ιδανικές για ανοιχτόχρωμους φακέλους
 • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές Inkjet - εγγυημένη λειτουργία χωρίς εμπλοκές
 • Ετικέτες αλληλογραφίας J4721-25 Περιεχόμενο: 675 Ετικέτες / 25 Φύλλο
 • Ετικέτες αλληλογραφίας J4721-25
 • Ετικέτες αλληλογραφίας J4721-25 63,5 x 29,6 mm
 • Ετικέτες αλληλογραφίας J4721-25 Περιεχόμενο: 675 Ετικέτες / 25 Φύλλο
 • Ετικέτες αλληλογραφίας J4721-25
 • Ετικέτες αλληλογραφίας J4721-25 63,5 x 29,6 mm

περιγραφή

Η αποστολή προσκλητηρίων ή προωθητικού υλικού απαιτεί συχνά μία ιδιαίτερα καλαίσθητη εμφάνιση. Οι διάφανες ετικέτες αλληλογραφίας μας θα σας λύσουν τα χέρια. Τα διάφανα αυτοκόλλητα είναι σχεδόν αόρατα όταν εφαρμοστούν στον φάκελο και έτσι η διεύθυνση φαίνεται σαν να έχει τυπωθεί - το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό και καλαίσθητο.

Οι διάφανες ετικέτες από πολυεστέρα είναι άψογα προσαρμοσμένες στα κοινά μεγέθη φακέλων. Το μέγεθος 63,5 x 29,6mm αυτών των ετικετών είναι ιδανικό για φακέλους C6, δηλαδή έγγραφα μεγέθους A6/ταχυδρομικής κάρτας (ή έγγραφο A4 διπλωμένο στα τέσσερα). Επιπλέον, χάρη στο καινοτόμο σύστημα αφαίρεσης ετικετών QuickPEEL μπορείτε να αφαιρέσετε και να εφαρμόσετε τις ετικέτες ιδιαίτερα απλά και γρήγορα - μία καλαίσθητη αλλά και αποτελεσματική λύση!

Οι διάφανες ετικέτες από πολυεστέρα δεν σκίζονται και είναι ανθεκτικές στη βρωμιά και σε θερμοκρασίες από -20°C ως +80°C. Έτσι αντέχουν και σε ταχυδρομικές αποστολές μεγαλύτερης διάρκειας. Σε ότι αφορά την εκτύπωση, εγγυόμαστε την λειτουργία χωρίς εμπλοκές για όλους τους κοινούς εκτυπωτές Inkjet χωρίς εναποθέσεις κόλλας στον εκτυπωτή.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Οι ετικέτες φιλμ χωρίς PVC έχουν ουδέτερο ισοζύγιο CO2, οι εκπομπές του υλικού αντισταθμίζονται.

Τέλειες ετικέτες αλληλογραφίας εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή

Διαστάσεις63,5 x 29,6 mm
Περιεχόμενο675 Ετικέτες / 25 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήψεκασμού
Κωδικός λογισμικούJ4721
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαδιάφανο
Επιφάνεια (ειδικό χαρακτηριστικό)transparent
Κατασκευασμένο απόΠολυεστέρας
Ιδιότητες υλικού Avery Webανθεκτικό στη θερμοκρασία, ανθεκτικό στο νερό/στους λεκέδες, στεγνώνει άμεσα
ΣτοιχείαΞεκολλάει εύκολα με QuickPEEL
Σχήμαορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες
ΔιαστάσειςA4
Φιλικό προς το περιβάλλονΟυδέτερου ισοζυγίου CO2, Χωρίς PVC