Ετικέτες αλληλογραφίας 63,5 x 38,1 mm, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser, διάφανο

αριθμός sku
L7560-25
Περιεχόμενο525 Ετικέτες / 25 Φύλλο
 • Διάφανες ετικέτες φιλμ για δυνατή και σταθερή επικόλληση. Σχεδόν αόρατες μετά την εφαρμογή
 • Ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες, βρωμιά, ακτινοβολία UV, θερμοκρασία, αδιάβροχες και αδιάρρηκτες
 • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: κλιματικά ουδέτερο προϊόν, χωρίς PVC
 • Ιδανικές για ανοιχτόχρωμους φακέλους
 • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ - εγγυημένη λειτουργία χωρίς εμπλοκές
 • Ετικέτες αλληλογραφίας L7560-25 Περιεχόμενο: 525 Ετικέτες / 25 Φύλλο
 • Ετικέτες αλληλογραφίας L7560-25
 • Ετικέτες αλληλογραφίας L7560-25 63,5 x 38,1 mm
 • Ετικέτες αλληλογραφίας L7560-25 Περιεχόμενο: 525 Ετικέτες / 25 Φύλλο
 • Ετικέτες αλληλογραφίας L7560-25
 • Ετικέτες αλληλογραφίας L7560-25 63,5 x 38,1 mm

περιγραφή

Θέλετε να δώσετε στις αποστολές σας μία ιδιαίτερα φροντισμένη εμφάνιση; Χρησιμοποιήστε τις διάφανες ετικέτες αλληλογραφίας μας. Τα διάφανα αυτοκόλλητα είναι σχεδόν αόρατα όταν εφαρμοστούν στον φάκελο και έτσι η διεύθυνση φαίνεται σαν να έχει τυπωθεί - το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό και καλαίσθητο.

Οι διάφανες ετικέτες είναι άψογα προσαρμοσμένες στα κοινά μεγέθη φακέλων. Το μέγεθος 63,5 x 38,1mm αυτών των ετικετών είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για φακέλους C6. Επίσης, το μέγεθος αυτό είναι ειδικά προσαρμοσμένο στο μέγεθος INTERNETMARKE της Deutsche Post. Έτσι μπορείτε να εκτυπώστε μόνοι σας τα ταχυδρομικά τέλη. Επιπλέον, χάρη στο καινοτόμο σύστημα αφαίρεσης ετικετών QuickPEEL μπορείτε να εφαρμόσετε τις ετικέτες ιδιαίτερα απλά και γρήγορα - μία καλαίσθητη αλλά και αποτελεσματική λύση!

Οι διάφανες ετικέτες από πολυεστέρα είναι ανθεκτικές στη βρωμιά και σε θερμοκρασίες από -20°C ως +80°C. Επίσης είναι αδιάβροχες και δεν σκίζονται. Έτσι αντέχουν και σε ταχυδρομικές αποστολές μεγαλύτερης διάρκειας. Σε ότι αφορά την εκτύπωση, εγγυόμαστε την λειτουργία χωρίς εμπλοκές για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ χωρίς εναποθέσεις κόλλας στον εκτυπωτή.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Οι ετικέτες φιλμ χωρίς PVC έχουν ουδέτερο ισοζύγιο CO2, οι εκπομπές του υλικού αντισταθμίζονται.

Τέλειες ετικέτες αλληλογραφίας εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή

Διαστάσεις63,5 x 38,1 mm
Περιεχόμενο525 Ετικέτες / 25 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήΑσπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικούL7560
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαδιάφανο
Επιφάνεια (ειδικό χαρακτηριστικό)transparent
Κατασκευασμένο απόΠολυεστέρας
Ιδιότητες υλικού Avery Webανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στη θερμοκρασία, αδιάβροχο, ανθεκτικό στο νερό/στους λεκέδες
ΣτοιχείαΞεκολλάει εύκολα με QuickPEEL
Σχήμαορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες
ΔιαστάσειςA4
Φιλικό προς το περιβάλλονΟυδέτερου ισοζυγίου CO2, Χωρίς PVC