Ετικέτες αποστολής 210 x 297 mm, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser, διάφανο

L7567-25
Περιεχόμενο25 Ετικέτες / 25 Φύλλο
Ετικέτες αποστολής L7567-25 Περιεχόμενο: 25 Ετικέτες / 25 Φύλλο
Ετικέτες αποστολής L7567-25
Ετικέτες αποστολής L7567-25 210 x 297 mm
Ετικέτες αποστολής L7567-25 Περιεχόμενο: 25 Ετικέτες / 25 Φύλλο
Ετικέτες αποστολής L7567-25
Ετικέτες αποστολής L7567-25 210 x 297 mm
  • Διάφανες ετικέτες φιλμ για δυνατή και σταθερή επικόλληση. Σχεδόν αόρατες μετά την εφαρμογή
  • Ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες, βρωμιά, θερμοκρασία, αδιάβροχες και αδιάρρηκτες
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: κλιματικά ουδέτερο προϊόν, χωρίς PVC
  • Ιδανικές για ανοιχτόχρωμες συσκευασίες
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ - εγγυημένη λειτουργία χωρίς εμπλοκές
περιγραφή

Χρησιμοποιήστε διάφανες ετικέτες αλληλογραφίας για την αποστολή των δεμάτων σας. Έτσι δίνετε στις σημαντικές αποστολές σας μία ιδιαίτερα φροντισμένη εμφάνιση. Τα διάφανα αυτοκόλλητα είναι σχεδόν αόρατα όταν εφαρμοστούν στον φάκελο και έτσι η διεύθυνση φαίνεται σαν να έχει τυπωθεί - το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα επαγγελματικό και καλαίσθητο. Οι διάφανες ετικέτες φιλμ μεγέθους 210 x 297mm είναι ιδανικές για δέματα. Επιπλέον, χάρη στο καινοτόμο σύστημα αφαίρεσης ετικετών QuickPEEL μπορείτε να εφαρμόσετε τις ετικέτες ιδιαίτερα απλά και γρήγορα - μία καλαίσθητη αλλά και αποτελεσματική λύση! Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ.

Οι διάφανες ετικέτες από πολυεστέρα δεν είναι μόνο ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες και τη βρωμιά, αλλά αντέχουν και σε θερμοκρασίες από -20°C ως +80°C. Επίσης είναι αδιάβροχες και δεν σκίζονται. Έτσι αντέχουν και σε ταχυδρομικές αποστολές μεγαλύτερης διάρκειας!

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Οι ετικέτες φιλμ χωρίς PVC έχουν ουδέτερο ισοζύγιο CO2, οι εκπομπές του υλικού αντισταθμίζονται.

Τέλειες ετικέτες αλληλογραφίας εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή
Διαστάσεις210 x 297 mm
Περιεχόμενο25 Ετικέτες / 25 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήΑσπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικούL7567
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαδιάφανο
Κατασκευασμένο απόΠολυεστέρας
Ιδιότητες υλικού Avery Webανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στη θερμοκρασία, αδιάβροχο, ανθεκτικό στο νερό/στους λεκέδες
ΣτοιχείαΞεκολλάει εύκολα με QuickPEEL
Σχήμαορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες
ΔιαστάσειςA4
Φιλικό προς το περιβάλλονΟυδέτερου ισοζυγίου CO2, Χωρίς PVC