Ετικέτες γενικής χρήσης με ultragrip, 38 x 21,2 mm, ψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser, A4

3666
Περιεχόμενο6.500 Ετικέτες / 100 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης 3666 Περιεχόμενο: 6.500 Ετικέτες / 100 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης 3666
Ετικέτες γενικής χρήσης 3666 38 x 21,2 mm
3666 4004182036662 TUEV stoerer
Ετικέτες γενικής χρήσης 3666 Περιεχόμενο: 6.500 Ετικέτες / 100 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης 3666
Ετικέτες γενικής χρήσης 3666 38 x 21,2 mm
3666 4004182036662 TUEV stoerer
  • Λευκές, χάρτινες ετικέτες με δυνατή επικόλληση
  • Ακριβής τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Ultragrip
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Χαρτί με πιστοποίηση FSC®
  • Ιδανικές για όλες τις χρήσεις, π.χ. για την ταξινόμηση, οργάνωση και επισήμανση
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet. Τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές σε εκτυπωτές λέιζερ με πιστοποίηση από την TÜV SÜD
περιγραφή

Οι λευκές μας ετικέτες γενικής χρήσης δεν πρέπει να λείπουν από κανένα ντουλάπι γραφικής ύλης, καθώς είναι ιδιαίτερα ευέλικτες και πρακτικές. Θέλετε να επισημάνετε και να οργανώσετε έγγραφα και φακέλους ή απλώς να βάλετε τάξη στα ντουλάπια και συρτάρια στο σπίτι; Οι λευκές ετικέτες μεγέθους 38 x 21,2mm είναι η ιδανική λύση. Αυτό το μέγεθος είναι κατάλληλο και για την αρίθμηση αντικειμένων. Χάρη στο πρακτικό σύστημα QuickPEEL αφαιρείτε τις ετικέτες από το φύλλο ιδιαίτερα εύκολα και γρήγορα.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Ultragrip στο πίσω μέρος κάνει την εκτύπωση παιχνιδάκι! Η διαφορά φαίνεται στην αισθητά καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης με ακριβή τροφοδοσία και λειτουργία του εκτυπωτή χωρίς εμπλοκές. Το ίδιο ισχύει και για κυλίνδρους παλαιότερων εκτυπωτών: Και σε αυτήν την περίπτωση εγγυόμαστε την ιδανική τροφοδοσία του εκτυπωτή και άψογη εκτύπωση. Με τη νέα πατενταρισμένη τεχνολογία μας εξοικονομείτε επιπλέον χρόνο και χρήμα: Ιδανική για επεξεργασία παρτίδων, συνεχόμενες εκτυπώσεις και μεγάλες εργασίες εκτύπωσης, χωρίς την αθέμιτη ταυτόχρονη τροφοδοσία πολλών φύλλων! Επίσης, οι τετράπλευρες γωνίες ασφαλείας QCT (Quattro-Clean-Technology) αποτρέπουν την εναπόθεση κόλλας στον εκτυπωτή. Αυτές οι ετικέτες μπορούν να τυπωθούν σε όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Το επάνω μέρος των χωρίς χλώριο λευκασμένων ετικετών παράγεται εξολοκλήρου από χαρτί με πιστοποίηση FSC® από βιώσιμα διαχειριζόμενα δάση.

Οι ετικέτες μας δεν είναι μόνο φιλικές προς το περιβάλλον αλλά εγγυώνται και ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουντζούρες για απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τα αυτοκόλλητα διαφόρων χρήσεων υψηλής ποιότητας παρέχουν αξιόπιστη και σταθερά δυνατή επικόλληση σε χαρτί, χαρτόνι, γυαλί και πλαστικό. Η ποιότητα αυτή ελέγχεται τακτικά στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου μας.

Τέλειες ετικέτες εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή
Διαστάσεις38 x 21,2 mm
Περιεχόμενο6.500 Ετικέτες / 100 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικού3666
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτί
ΣτοιχείαΞεκολλάει εύκολα με QuickPEEL,ultragrip
Σχήμαορθογώνιο
ΔιαστάσειςA4
ΠΡΟΪΌΝ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣFSC, λεύκανση χωρίς χλώριο
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ
ΠιστοποιητικάΠιστοποίηση TÜV