Ετικέτες γενικής χρήσης 35,6 x 16,9 mm, ψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser, A4

L4732REV-25
Περιεχόμενο2.400 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης L4732REV-25 Περιεχόμενο: 2.400 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης L4732REV-25
Ετικέτες γενικής χρήσης L4732REV-25 35,6 x 16,9 mm
L4732REV-25 4004182047323 TUEV stoerer
Ετικέτες γενικής χρήσης L4732REV-25 Περιεχόμενο: 2.400 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες γενικής χρήσης L4732REV-25
Ετικέτες γενικής χρήσης L4732REV-25 35,6 x 16,9 mm
L4732REV-25 4004182047323 TUEV stoerer
  • Λευκές, χάρτινες ετικέτες με δυνατή επικόλληση. Αφαιρούμενες
  • Ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουτζούρες χάρη στην εξαιρετική πρόσφυση του μελανιού
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Χαρτί με πιστοποίηση FSC®
  • Περισσότερο προϊόν: 5 φύλλα ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Ιδανικές για προσωρινές ή εναλλασσόμενες επισημάνσεις
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet. Τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές σε εκτυπωτές λέιζερ με πιστοποίηση από την TÜV SÜD
περιγραφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ: 5 φύλλα ΕΠΙΠΛΕΟΝ (+400 ετικέτες) ανά συσκευασία! Οι αφαιρούμενες ετικέτες γενικής χρήσης της Avery Zweckform είναι πραγματικά παντοδύναμες. Θέλετε να λανσάρετε μια νέα σειρά προϊόντων και χρειάζεστε αξιόπιστες αυτοκόλλητες ετικέτες, οποίες να αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση αλλαγής των προϊόντων; Αν θέλετε να ξεχωρίσετε προσωρινά συγκεκριμένα προϊόντα, να επισημάνετε έγγραφα ή απλά να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες σας, με τις αφαιρούμενες λευκές ετικέτες μεγέθους 35,6 x 16,9mm έχετε ό,τι χρειάζεστε.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Το επάνω μέρος των χωρίς χλώριο λευκασμένων ετικετών παράγεται εξολοκλήρου από χαρτί με πιστοποίηση FSC® από βιώσιμα διαχειριζόμενα δάση.

Οι ετικέτες μας δεν είναι μόνο φιλικές προς το περιβάλλον αλλά εγγυώνται και ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουντζούρες για απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τα αυτοκόλλητα διαφόρων χρήσεων παρέχουν υψηλή ποιότητα με δυνατή επικόλληση σε πολλές επιφάνειες, αφαιρούνται ωστόσο εύκολα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα κόλλας. Εμπιστευθείτε την αποδεδειγμένη ποιότητα της κορυφαίας εταιρίας στην αγορά. Η ποιότητα αυτή ελέγχεται τακτικά στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου μας. Σε ότι αφορά την εκτύπωση, εγγυόμαστε την λειτουργία χωρίς εμπλοκές και χωρίς εναποθέσεις κόλλας στον εκτυπωτή. Αυτές οι ετικέτες μπορούν να τυπωθούν σε όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet. Η άρτια εκτύπωση των ετικετών σε εκτυπωτές λέιζερ έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από την TÜV SÜD.

Εύκολη και γρήγορη επισήμανση ετικετών:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Απλά εισάγετε τον αριθμό προϊόντος, επιλέγετε το κενό ή προσχεδιασμένο πρότυπο και το εκτυπώνετε! Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βασικά πρότυπα που είναι ενσωματωμένα στα πακέτα Microsoft® Office ή να κατεβάσετε απευθείας από εμάς ειδικά προσαρμοσμένα κενά πρότυπα με δυνατότητα προσθήκης κειμένου στο Microsoft® Word.

προδιαγραφή
Διαστάσεις35,6 x 16,9 mm
Περιεχόμενο2.400 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικούL4732
Τύπος αυτοκόλλητουαφαιρούμενο
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτί
Σχήμαορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες
ΔιαστάσειςA4
ΠΡΟΪΌΝ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣFSC, λεύκανση χωρίς χλώριο
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ
ΠιστοποιητικάΠιστοποίηση TÜV