Ετικέτες για ντοσιέ 38 x 192 mm, ψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser

L4760-25
Περιεχόμενο210 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες για ντοσιέ L4760-25 Περιεχόμενο: 210 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες για ντοσιέ L4760-25
Ετικέτες για ντοσιέ L4760-25 38 x 192 mm
L4760-25 4004182047606 TUEV stoerer
Ετικέτες για ντοσιέ L4760-25 Περιεχόμενο: 210 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Ετικέτες για ντοσιέ L4760-25
Ετικέτες για ντοσιέ L4760-25 38 x 192 mm
L4760-25 4004182047606 TUEV stoerer
  • Λευκές, χάρτινες ετικέτες με δυνατή επικόλληση. 100% αδιαφανείς
  • Ακριβής τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Ultragrip
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Χαρτί με πιστοποίηση FSC®
  • Περισσότερο προϊόν: 5 φύλλα ΕΠΙΠΛΕΟΝ. Ιδανικές για λεπτά/κοντά ντοσιέ (38x192 mm), π.χ. Leitz, Elba, Esselte
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet. Τροφοδοσία χωρίς εμπλοκές σε εκτυπωτές λέιζερ με πιστοποίηση από την TÜV SÜD
περιγραφή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΡΟΙΟΝ: 5 επιπλέον φύλλα ανά συσκευασία! Βάλτε εύκολα και γρήγορα τάξη στα ντοσιέ σας! Οι εκτυπώσιμες ετικέτες ντοσιέ έχουν επαγγελματική εμφάνιση, διευκολύνουν την αναζήτηση εγγράφων και σας εξοικονομούν χρόνο! Στην ευρεία γκάμα ετικετών της Avery Zweckform θα βρείτε ετικέτες ντοσιέ σε διάφορα μεγέθη, χρώματα και είδη. Το κοντό μέγεθος 38 x 192mm σε λευκό χρώμα είναι ιδανικό για λεπτά ντοσιέ των γνωστών εταιριών π.χ. Leitz, Elba, Esselte, Mehle, Herlitz, Bene.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Το επάνω μέρος των χωρίς χλώριο λευκασμένων ετικετών παράγεται εξολοκλήρου από χαρτί με πιστοποίηση FSC® από βιώσιμα διαχειριζόμενα δάση.

Οι ετικέτες ντοσιέ μας δεν είναι μόνο φιλικές προς το περιβάλλον αλλά εγγυώνται και ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουντζούρες για απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, είναι εντελώς αδιαφανείς και καλύπτουν τέλεια παλιά κείμενα και ετικέτες. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να επαναχρησιμοποιήσετε τα παλιά σας ντοσιέ και να τους δώσετε επαγγελματική εμφάνιση, για μεγαλύτερη οικονομία και προστασία του περιβάλλοντος. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Ultragrip εγγυόμαστε την εξαιρετικά ακριβή τροφοδοσία και λειτουργία του εκτυπωτή χωρίς εμπλοκές. Το αποτέλεσμα είναι εμφανώς καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης χωρίς μετατοπίσεις, ακόμα και σε παλαιότερους εκτυπωτές! Η σταθερά εξαιρετική ποιότητά μας ελέγχεται τακτικά στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου μας. Οι ετικέτες ντοσιέ μπορούν να εκτυπωθούν σε όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet. Η άρτια εκτύπωση των ετικετών σε εκτυπωτές λέιζερ έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από την TÜV SÜD.

Τέλειες ετικέτες ντοσιέ εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή
Διαστάσεις38 x 192 mm
Περιεχόμενο210 Ετικέτες / 30 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικούL4760
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτί
Ιδιότητες υλικού Avery Webαδιαφανής
Στοιχείαultragrip
Σχήμαορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες
ΔιαστάσειςA4
Φιλικό προς το περιβάλλονFSC, λεύκανση χωρίς χλώριο
ΠιστοποιητικάΠιστοποίηση TÜV