Εξώφυλλο CD 151 x 118 mm, ψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser, χωρίς επίστρωση

C32250-25
Περιεχόμενο25 Τεμάχια / 25 Φύλλο
Εξώφυλλο CD C32250-25 Περιεχόμενο: 25 Τεμάχια / 25 Φύλλο
Εξώφυλλο CD C32250-25
Εξώφυλλο CD C32250-25 151 x 118 mm
Εξώφυλλο CD C32250-25 Περιεχόμενο: 25 Τεμάχια / 25 Φύλλο
Εξώφυλλο CD C32250-25
Εξώφυλλο CD C32250-25 151 x 118 mm
  • Λευκά εξώφυλλα CD από χαρτόνι υψηλής ποιότητας
  • Με μικροδιάτρηση
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Χαρτί με πιστοποίηση FSC®
  • Ιδανικά για κοινές θήκες Jewel. Εξώφυλλο και οπισθόφυλλο σε ένα φύλλο
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet - εγγυημένη λειτουργία χωρίς εμπλοκές
περιγραφή

Θέλετε να δημιουργήσετε επαγγελματικά CD για την επιχείρησή σας ή απλώς μερικά CD για τους φίλους και την οικογένειά σας; Μπορείτε να προσαρμόσετε με επαγγελματικό τρόπο τα εξώφυλλα CD μας και να τα εκτυπώσετε. Τα λευκά εξώφυλλα CD μεγέθους 151 x 118mm είναι ιδανικά για τις κοινές θήκες Jewel. Το εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο βρίσκονται σε ένα φύλλο. Παράγονται από ποιοτικό χαρτόνι με μικροδιάτρηση για σταθερότητα και καλό κράτημα. Έτσι παραμένουν ανθεκτικά και στη συχνή χρήση.

Τα εξώφυλλα CD μας εγγυώνται ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουντζούρες για απόλυτα επαγγελματικό αποτέλεσμα. Επιπλέον παρέχουμε όπως πάντα υψηλή ποιότητα για τα εξώφυλλα CD. Η ποιότητα αυτή ελέγχεται τακτικά στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου μας. Τα εξώφυλλα CD μπορούν να εκτυπωθούν σε όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ και Inkjet.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Τα εξώφυλλα παράγονται εξολοκλήρου από χαρτί με πιστοποίηση FSC® από βιώσιμα διαχειριζόμενα δάση.

Τέλεια εξώφυλλα εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή
Διαστάσεις151 x 118 mm
Περιεχόμενο25 Τεμάχια / 25 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήψεκασμού, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικούC32250
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτόνι
Βάρος χαρτιού170 g/m²
Σχήμαορθογώνιο
ΔιαστάσειςA4
ΠΡΟΪΌΝ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣFSC, λεύκανση χωρίς χλώριο
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ