Λευκές ετικέτες πολλαπλών χρήσεων με δυνατότητα χειρόγραφων σημειώσεων 20 x 8 mm, με το χέρι, διαρκείας

Περιεχόμενο234 Ετικέτες / 6 Φύλλο
αριθμός sku
3073
  • Ετικέτες για χειρόγραφες σημειώσεις
  • Γρήγορη και οικονομική οργάνωση
  • Ετικέτες διαθέσιμες σε διάφορες διαστάσεις
  • Διαθέσιμες επίσης σε μεγαλύτερες επίπεδες συσκευασίες

περιγραφή

Οι χειρόγραφες αυτοκόλλητες ετικέτες για έγγραφα και φακέλους της AVERY ZWECKFORM είναι μια αξιόπιστη λύση για το σπίτι και το γραφείο. Δεν έχετε εκτυπωτή και θέλετε μια άμεση και γρήγορη λύση;
Σε κάθε περίπτωση, οι λευκές μίνι αυτοκόλλητες ετικέτες πολλαπλών χρήσεων 3073 με κόλλα σταθερής συγκόλλησης της AVERY ZWECKFORM σε διαστάσεις 20x8mm είναι ιδανικές για χειρόγραφες σημειώσεις, καθώς και για επισήμανση τιμών, εγγράφων, φακέλων, πακέτων και όχι μόνο.
Πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε; Ας δούμε ένα καλό παράδειγμα εφαρμογής: Θέλετε να ξεκινήσετε μια εκστρατεία πωλήσεων και οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγή. Απλώς πάρτε ένα κόκκινο στυλό, γράψτε τη νέα τιμή με το χέρι σε καινούρια αυτοκόλλητη ετικέτα, και κολλήστε τη νέα τιμή δίπλα από την παλιά, έτσι ώστε ο πελάτης να μπορεί να δει άμεσα τη διαφορά τιμής!

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες πολλαπλών χρήσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια σε πολλές επιφάνειες, ενώ μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαστάσεων. Οι πρακτικές μικρές συσκευασίες είναι ιδανικές για χαμηλότερη κατανάλωση ετικετών, αλλά υπάρχουν και επίπεδες συσκευασίες με μεγαλύτερο αριθμό ετικετών για υψηλότερη και πιο αποδοτική κατανάλωση. Κάθε πακέτο περιέχει 234 μίνι αυτοκόλλητες ετικέτες οργάνωσης πολλαπλών χρήσεων. Οι αυτοκόλλητες ετικέτες επισήμανσης κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας και διαστάσεις.

προδιαγραφή

Διαστάσεις20 x 8 mm
Περιεχόμενο234 Ετικέτες / 6 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήμε το χέρι
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτί
Σχήμαrectangular with rounded corners
ΔιαστάσειςΜικρό μέγεθος
Φιλικό προς το περιβάλλονλεύκανση χωρίς χλώριο, Χωρίς PVC