Λευκές ετικέτες πολλαπλών χρήσεων με δυνατότητα χειρόγραφων σημειώσεων 38 x 14 mm, με το χέρι, διαρκείας

Περιεχόμενο90 Ετικέτες / 6 Φύλλο
αριθμός sku
3076
  • Ετικέτες για χειρόγραφες σημειώσεις
  • Γρήγορη και οικονομική οργάνωση
  • Ετικέτες διαθέσιμες σε διάφορες διαστάσεις
  • Διαθέσιμες επίσης σε μεγαλύτερες επίπεδες συσκευασίες

περιγραφή

Οι χειρόγραφες αυτοκόλλητες ετικέτες μας για έγγραφα και φακέλους αποτελούν μια αξιόπιστη λύση ακόμη και αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε εκτυπωτή.
Αν συνηθίζετε να κάνετε στοίβες από έγγραφα και αρχεία πάνω στο γραφείο σας που αμελείτε πάντα να οργανώσετε λόγω έλλειψης χρόνου με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου και να μην ξέρετε από πού να κάνετε αρχή, εμείς σας δίνουμε αυτό ακριβώς που χρειάζεστε: λευκές μίνι αυτοκόλλητες ετικέτες πολλαπλών χρήσεων που θα σας βοηθήσουν να βάλετε μικρές σημειώσεις στα έγγραφά σας έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη και γρήγορη η οργάνωση και η αρχειοθέτησή τους μόλις βρείτε το χρόνο να ασχοληθείτε.
Οι λευκές μίνι αυτοκόλλητες ετικέτες πολλαπλών χρήσεων 3076 με κόλλα σταθερής συγκόλλησης της AVERY ZWECKFORM σε διαστάσεις 38x14mm είναι ιδανικές για χειρόγραφες σημειώσεις, επισημάνσεις σε έγγραφα, φακέλους, πακέτα, δέματα, συσκευασίες και όχι μόνο.

Μπορούν να κολλήσουν με ασφάλεια σε πολλές επιφάνειες ενώ διατίθενται σε πολλές διαστάσεις. Οι πρακτικές μικρές συσκευασίες είναι ιδανικές για χαμηλότερη κατανάλωση, αλλά υπάρχουν και επίπεδες συσκευασίες με μεγαλύτερο αριθμό ετικετών για υψηλότερη και πιο αποδοτική κατανάλωση. Κάθε πακέτο περιέχει 90 μίνι αυτοκόλλητες ετικέτες οργάνωσης πολλαπλών χρήσεων ανά πακέτο. Οι αυτοκόλλητες ετικέτες επισήμανσης κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας και διαστάσεις.

προδιαγραφή

Διαστάσεις38 x 14 mm
Περιεχόμενο90 Ετικέτες / 6 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήμε το χέρι
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτί
Σχήμαrectangular with rounded corners
ΔιαστάσειςΜικρό μέγεθος
Φιλικό προς το περιβάλλονλεύκανση χωρίς χλώριο, Χωρίς PVC