Λευκές ετικέτες πολλαπλών χρήσεων με δυνατότητα χειρόγραφων σημειώσεων 38 x 29 mm, με το χέρι, διαρκείας

Περιεχόμενο40 Ετικέτες / 5 Φύλλο
αριθμός sku
3078
  • Ετικέτες για χειρόγραφες σημειώσεις
  • Γρήγορη και οικονομική οργάνωση
  • Ετικέτες διαθέσιμες σε διάφορες διαστάσεις
  • Διαθέσιμες επίσης σε μεγαλύτερες επίπεδες συσκευασίες

περιγραφή

Η AVERY ZWECKFORM θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σειρά όλα όσα πρέπει να οργανωθούν και να αποθηκευτούν με τάξη: αρχεία, έγγραφα, φάκελοι, κουτιά ακόμη και χωρίς εκτυπωτή. Οι λευκές μίνι αυτοκόλλητες ετικέτες πολλαπλών χρήσεων 3078 με κόλλα σταθερής συγκόλλησης της AVERY ZWECKFORM σε διαστάσεις 38x29mm είναι ιδανικές για χειρόγραφες σημειώσεις, καθώς και για επισήμανση τιμών, εγγράφων, φακέλων, πακέτων και όχι μόνο.
Πώς μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε; Ας δούμε ένα καλό παράδειγμα εφαρμογής:
Συνήθως μαζεύετε στοίβες από μικροαντικείμενα, έγγραφα, χαρτιά που λόγω έλλειψης χρόνου τα αφήνετε για να τα οργανώσετε όταν βρείτε ελεύθερο χρόνο. Σύντομα, η στοίβα είναι τόσο μεγάλη που δεν ξέρετε από πού να αρχίσετε. Ξεκινήστε να τοποθετείτε ετικέτες σε κουτιά, καλάθια και συρτάρια. Αν οργανώσετε σωστά τους χώρους σας την πρώτη φορά, τότε θα έχετε πάντα τον έλεγχο του χώρου σας. Μία φορά οργάνωση, πάντα οργάνωση.
Οι αυτοκόλλητες ετικέτες πολλαπλών χρήσεων μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ασφάλεια σε πολλές επιφάνειες, ενώ μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία διαστάσεων. Οι πρακτικές μικρές συσκευασίες είναι ιδανικές για χαμηλότερη κατανάλωση ετικετών, αλλά υπάρχουν και επίπεδες συσκευασίες με μεγαλύτερο αριθμό ετικετών για υψηλότερη και πιο αποδοτική κατανάλωση. Κάθε πακέτο περιέχει 40 μίνι αυτοκόλλητες ετικέτες οργάνωσης πολλαπλών χρήσεων ανά πακέτο. Οι αυτοκόλλητες ετικέτες επισήμανσης κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας και διαστάσεις.

προδιαγραφή

Διαστάσεις38 x 29 mm
Περιεχόμενο40 Ετικέτες / 5 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήμε το χέρι
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαλευκό
Κατασκευασμένο απόΧαρτί
Σχήμαrectangular with rounded corners
ΔιαστάσειςΜικρό μέγεθος
Φιλικό προς το περιβάλλονλεύκανση χωρίς χλώριο, Χωρίς PVC