Γενικά Εκτύπωση Ιδιότητες Χρήση

Η ειδική επίχριση δίνει τη δυνατότητα ακριβούς εφαρμογής μελάνης για εκτύπωση κορυφαίας ποιότητας.  Η εκτύπωση δίνει τη δυνατότητα για λαμπερά χρώματα, πεντακάθαρα περιγράμματα και την ξεχωριστή ποιότητα φωτογραφίας. Σε επιχρισμένο χαρτί θα έχετε μια ανεξέλεγκτη εφαρμογή μελάνης. Η μελάνη δεν μπορεί να απορροφηθεί σωστά και ενδέχεται να προκαλέσει μουντζούρες.

Τα ειδικά χαρτιά αναπτύχθηκαν και βελτιώθηκαν συγκεκριμένα για τα διάφορα είδη τεχνολογιών εκτυπωτή (laser ή inkjet) για τη διασφάλιση εξαιρετικών αποτελεσμάτων εκτύπωσης στους σχετικούς, κατάλληλους εκτυπωτές. Τα ειδικά χαρτιά είναι βασικά για όλες τις εκτυπώσεις κορυφαίας και υψηλής ποιότητας με υψηλή ανάλυση. Με πάντα γρηγορότερη και πιο σύνθετη ανάπτυξη τεχνολογιών εκτυπωτή είναι συνετή η χρήση ειδικών χαρτιών: ειδικά όσον αφορά μια διαδικασία εκτύπωσης χωρίς εμπλοκή που είναι ήπια για τη συσκευή! Αφήστε μας να σας πείσουμε.

Τεχνολογία inkjet:

• Σταγόνες μελάνης εκτοξεύονται στην επιφάνεια του χαρτιού
• Βασικό για εξαιρετικό αποτέλεσμα εκτύπωσης είναι η καλή ικανότητα ξήρανσης (που διασφαλίζεται με επίχριση με υψηλό επίπεδο ικανότητας απορρόφησης μελάνης)

Απαιτήσεις για καλό χαρτί inkjet:

• Εξαιρετική ικανότητα απορρόφησης μελάνης (για γρήγορη δέσμευση υγρασίας)

Τεχνολογία έγχρωμου laser:

• Η μελάνη θα εφαρμόζεται στο χαρτί με ηλεκτροστατικά φορτία
• Στη συνέχεια, η μελάνη σταθεροποιείται στο χαρτί με πίεση και θερμότητα (θερμοκρασία έως και 200 °C)

Απαιτήσεις για ένα καλό χαρτί έγχρωμου laser:

• Επίχριση με βελτιστοποιημένες ηλεκτρικές ιδιότητες (για μεταφορά μελάνης)
• Εξαιρετική αντίσταση θερμότητας
• Βελτιστοποιημένο περιεχόμενο υγρασίας του χαρτιού (όσον αφορά τη θερμότητα)

Το αυτοκόλλητο που χρησιμοποιείται σε λευκές ετικέτες laser είναι μόνιμο αυτοκόλλητο ακρυλικής βάσης. Αυτό το αυτοκόλλητο χρησιμοποιείται για γενικούς σκοπούς, π.χ. τους περισσότερους τύπους χαρτιού, φακέλους, κουτιά αλληλογραφίας, φακέλους εγγράφων, ακατέργαστα μέταλλα και μέταλλα με βερνίκι, μανίκια από πολυπροπυλένιο και πολυαιθυλένιο. Τα ταμπελάκια laser δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται σε laser, σουέντ, κοτλέ, βελούδο, μετάξι, βινύλιο και πλαστικό. Τα ταμπελάκια μπορούν να εφαρμοστούν και να αφαιρεθούν από τα περισσότερα άλλα υλικά. Το αυτοκόλλητο στις διάφανες ετικέτες laser είναι μια μόνιμη κόλλα σε διαλύτη, κατάλληλη για γενικές εφαρμογές.

Αυτό εξαρτάται από το περιβάλλον (θερμοκρασία, υγρασία κ.τ.λ.) και μπορεί να ποικίλλει, κανονικά 2-3 χρόνια. Σε περίπτωση που η «ανθεκτικότητα» οριστεί ως «διάρκεια ζωής στο ράφι», οι ετικέτες laser και inkjet έχουν αντοχή από 10 έως 15 χρόνια.
Εγγύηση 

Όλες οι δηλώσεις, οι τεχνικές πληροφορίες και συστάσεις για τα προϊόντα της AVERY ZWECKFORM βασίζονται σε δοκιμές που θεωρείται ότι είναι αξιόπιστες αλλά δεν αποτελούν εγγύηση. Κάθε προϊόν της AVERY ZWECKFORM πωλείται με τη συμφωνία του ότι ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ έχει ανεξάρτητα προσδιορίσει την καταλληλότητα των εν λόγω προϊόντων για τους σκοπούς τους. Τα προϊόντα της AVERY ZWECKFORM είναι εγγυημένο ότι δεν περιέχουν ελαττώματα στο υλικό ή τη δεξιοτεχνία για περίοδο ενός έτους από την ημερομηνία αποστολής. Κάθε προϊόν που παρουσιάζεται προς ικανοποίηση της AVERY ZWECKFORM, εντός του χρονικού διαστήματος που προβλέπεται, ότι είναι ελαττωματικό θα αντικαθίσταται χωρίς χρέωση ή η AVERY ZWECKFORM μπορεί να εκδώσει πιστωτικό τέτοιου ποσού που να φαίνεται εύλογο. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν θα είναι η AVERY ZWECKFORM υπεύθυνη για αξιώσεις πέραν της αξίας αντικατάστασης του ελαττωματικού προϊόντος ή με οποιονδήποτε τρόπο υπεύθυνη ή υπόλογη για διαδοχικές ή συμπτωματικές ζημίες.
Καμία ρητή εγγύηση και καμία άρρητη εγγύηση, καιρικές συνθήκες ή προώθηση προϊόντων ή φυσική κατάσταση για οποιαδήποτε χρήση ή άλλως εκτός αν ορίζεται ανωτέρω (το οποίο δημιουργήθηκε ρητά αντί για κάθε άλλη εγγύηση) δεν θα εφαρμόζεται για προϊόντα που πωλούνται από την AVERY ZWECKFORM. Η AVERY ZWECKFORM συγκεκριμένα κοινοποιεί και αποκλείει κάθε άλλη τέτοια εγγύηση. Καμία παραίτηση, αλλαγή, προσθήκη ή τροποποίηση των ανωτέρω προϋποθέσεων δεν θα είναι έγκυρη εκτός και αν πραγματοποιείται εγγράφως και υπογράφεται από στέλεχος της AVERY ZWECKFORM. Κανένας πωλητής, εκπρόσωπος ή υπάλληλος της AVERY ZWECKFORM δεν είναι εξουσιοδοτημένος να δίνει οποιαδήποτε εγγύηση ή να πραγματοποιεί οποιαδήποτε δήλωση αντίθετη με τα ανωτέρω.