Ετικέτες λογοτύπου 96 x 50,8 mm, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser

L6012-20
Περιεχόμενο200 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Ετικέτες λογοτύπου L6012-20 Περιεχόμενο: 200 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Ετικέτες λογοτύπου L6012-20
Ετικέτες λογοτύπου L6012-20 96 x 50,8 mm
Ετικέτες λογοτύπου L6012-20 Περιεχόμενο: 200 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Ετικέτες λογοτύπου L6012-20
Ετικέτες λογοτύπου L6012-20 96 x 50,8 mm
  • Ανθεκτικές, ασημένιες ετικέτες φιλμ για δυνατή και σταθερή επικόλληση
  • Ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες, βρωμιά, ακτινοβολία UV, θερμοκρασία (-40°C ως +150°C), αδιάβροχες και αδιάρρηκτες
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: κλιματικά ουδέτερο προϊόν, χωρίς PVC
  • Ιδανικές για απογραφές, την επισήμανση μηχανικών μερών, αποθηκών και ραφιών ή ως ετικέτες λογότυπου σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς ασπρόμαυρους εκτυπωτές λέιζερ - εγγυημένη λειτουργία χωρίς εμπλοκές
περιγραφή

Αξιόπιστη και επαγγελματική επισήμανση ηλεκτρονικών συσκευών, μηχανικών μερών και άλλων μεταλλικών προϊόντων και ραφιών: με τις ποιοτικές ετικέτες λογοτύπου της Avery Zweckform. Οι ασημένιες αυτοκόλλητες ετικέτες φιλμ μεγέθους 96 x 50,8mm είναι κατάλληλες για απογραφές, αλλά και για την επισήμανση ή για εικονογράμματα. Είναι ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες και τη βρωμιά, την ακτινοβολία UV και τη θερμοκρασία (-40°C ως +150°C), ξεπλένονται, είναι αδιάβροχες και δεν σκίζονται.

Οι ασημένιες ετικέτες λογοτύπου εγγυώνται ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουντζούρες. Τα αυτοκόλλητα διαφόρων χρήσεων υψηλής ποιότητας παρέχουν αξιόπιστη και σταθερά δυνατή επικόλληση σε πολλές επιφάνειες. Η ποιότητα αυτή ελέγχεται τακτικά στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου μας. Σε ότι αφορά την εκτύπωση, εγγυόμαστε την λειτουργία χωρίς εμπλοκές και χωρίς εναποθέσεις κόλλας στον εκτυπωτή. Οι ετικέτες μπορούν να τυπωθούν σε όλους τους κοινούς ασπρόμαυρους εκτυπωτές λέιζερ.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Οι ετικέτες φιλμ χωρίς PVC παράγονται με κλιματικά ουδέτερο τρόπο, οι εκπομπές του υλικού αντισταθμίζονται.

Τέλειες ετικέτες εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή
Διαστάσεις96 x 50,8 mm
Περιεχόμενο200 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήΑσπρόμαυρος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικούL6012
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαασημί
Επιφάνεια (ειδικό χαρακτηριστικό)matt
Κατασκευασμένο απόΠολυεστέρας
Βάρος χαρτιού78 g/m²
Ιδιότητες υλικού Avery Webανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στη θερμοκρασία, αδιάβροχο, ανθεκτικό στο νερό/στους λεκέδες
Σχήμαορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες
ΔιαστάσειςA4
ΠΡΟΪΌΝ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ PVC
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ