Αδιάβροχες ετικέτες 99,1 x 42,3 mm, Ασπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser, διαρκείας

L4776-20
Περιεχόμενο240 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Αδιάβροχες ετικέτες L4776-20 Περιεχόμενο: 240 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Αδιάβροχες ετικέτες L4776-20
Αδιάβροχες ετικέτες L4776-20 99,1 x 42,3 mm
Αδιάβροχες ετικέτες L4776-20 Περιεχόμενο: 240 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Αδιάβροχες ετικέτες L4776-20
Αδιάβροχες ετικέτες L4776-20 99,1 x 42,3 mm
  • Ανθεκτικές, λευκές ετικέτες φιλμ για δυνατή και σταθερή επικόλληση
  • Ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες, βρωμιά, ακτινοβολία UV, θερμοκρασία, αδιάβροχες και αδιάρρηκτες
  • Με σεβασμό προς το περιβάλλον: κλιματικά ουδέτερο προϊόν, χωρίς PVC
  • Ιδανικές για τη μόνιμη επισήμανση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Για την επισήμανση αποθεμάτων, ραφιών, αποθηκών και χώρων παραγωγής
  • Κατάλληλες για όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ - εγγυημένη λειτουργία χωρίς εμπλοκές
περιγραφή

Η απόλυτη λύση για δύσκολες καιρικές συνθήκες: Αδιάβροχες ετικέτες της Avery Zweckform. Οι λευκές ετικέτες φιλμ με επίστρωση μεγέθους 99,1 x 42,3mm είναι πολύ πιο ανθεκτικές από τις απλές χάρτινες ετικέτες και επομένως ιδανικές για εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον, χάρη στη δυνατή επικόλληση, είναι κατάλληλες για την ασφαλή και ανεξίτηλη επισήμανση π.χ. σε αποθήκες, εργοστάσια και εργαστήρια. Ιδανικές για την επισήμανση περιουσίας και αποθεμάτων. Οι αδιάβροχες ετικέτες είναι ανθεκτικές σε λιπαρές ουσίες και τη βρωμιά, την ακτινοβολία UV, τη θερμοκρασία (-20°C ως +80°C) και το αλατόνερο, ξεπλένονται και δεν σκίζονται.

Οι αδιάβροχες ετικέτες εγγυώνται ευκρινείς εκτυπώσεις χωρίς μουντζούρες. Τα αυτοκόλλητα διαφόρων χρήσεων υψηλής ποιότητας παρέχουν αξιόπιστη και σταθερά δυνατή επικόλληση σε πολλές επιφάνειες. Η ποιότητα αυτή ελέγχεται τακτικά στα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου μας. Σε ότι αφορά την εκτύπωση, εγγυόμαστε τη λειτουργία χωρίς εμπλοκές και χωρίς εναποθέσεις κόλλας στον εκτυπωτή. Οι ετικέτες μπορούν να τυπωθούν σε όλους τους κοινούς εκτυπωτές λέιζερ.

Με σεβασμό προς το περιβάλλον: Έχουμε ήδη καταφέρει πολλά! Η επιχείρησή μας έχει πιστοποιηθεί από το 2020 ως κλιματικά ουδέτερη και καταναλώνει από το 2014 αποκλειστικά οικολογικό ρεύμα και φυσικό αέριο. Η έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, ο εφοδιασμός και η διοίκηση τοποθετούνται στην έδρα της επιχείρησης στο Oberlaindern στη Βαυαρία. Έτσι εγγυόμαστε όχι μόνο τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές αλλά και υψηλά οικολογικά στάνταρ και μικρές αλυσίδες εφοδιασμού. Οι ετικέτες φιλμ χωρίς PVC παράγονται με κλιματικά ουδέτερο τρόπο, οι εκπομπές του υλικού αντισταθμίζονται.

Τέλειες ετικέτες εύκολα και γρήγορα:
Ως επιπλέον υπηρεσία σας παρέχουμε για όλες τις ετικέτες μας το διαδικτυακό πρόγραμμα σχεδιασμού Avery® Design & Print. Τι το κάνει ξεχωριστό; Σας παρέχουμε μία επιλογή προσχεδιασμένων, μοντέρνων προτύπων ετικετών, η οποία διευρύνεται συνεχώς με νέα σχέδια. Μπορείτε φυσικά να εισάγεται και το δικό σας κείμενο ή σχέδιο στο πρότυπο. Συμπληρώστε τον αριθμό προϊόντος και προχωρήστε στην επεξεργασία και εκτύπωση. Τόσο απλά!

προδιαγραφή
Διαστάσεις99,1 x 42,3 mm
Περιεχόμενο240 Ετικέτες / 20 Φύλλο
Τύπος εκτυπωτήΑσπρόμαυρος εκτυπωτής laser, Έγχρωμος εκτυπωτής laser
Κωδικός λογισμικούL4776
Τύπος αυτοκόλλητουδιαρκείας
Χρώμαλευκό
Επιφάνεια (ειδικό χαρακτηριστικό)matt
Κατασκευασμένο απόΠολυεστέρας
Βάρος χαρτιού75 g/m²
Ιδιότητες υλικού Avery Webανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ανθεκτικό στη θερμοκρασία, αδιάβροχο, ανθεκτικό στο νερό/στους λεκέδες
Σχήμαορθογώνιο με στρογγυλεμένες γωνίες
ΔιαστάσειςA4
ΠΡΟΪΌΝ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣΚΛΙΜΑΤΙΚΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟ, ΧΩΡΙΣ PVC
ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΒΙΩΣΙΜΌΤΗΤΑΣΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΟ